Havtorn Råsaft, superkoncentrat 200 ml (ger ca 3,5 liter havtornsjuice)

Havtorn Råsaft, superkoncentrat 200 ml (ger ca 3,5 liter havtornsjuice)

Art.nr:14048
Tillgänglighet:I lager
Pris: 149:-
Antal:        

Havtorn Råsaft, superkoncentrat 

200 ml, ger upp till 4 liter ren havtornsdryck!
 
Superkoncentrerad Havtornsdryck från finska biologiskt vildväxande (förvildade) havtorn. 1 del blandas med 15-20 delar vatten (efter smak och tycke). 1 flaska ger då cirka 3-4 liter ren havtornsdricka, helt utan tillsatser! Mängden antioxidanter är enorm. Gillar man havtorn är den här produkten ett måste som hälsosam måltidsdricka och den blir som en vass spjutspets i dom allra främsta smoothies. Med Re-fresh Superfood Havtorn har det aldrig varit enklare att vara nyttig. Så fräscht. 
Produkten passar perfekt i jucebarer, barer (i drinkar) och resturanger. Perfekt lunchdricka blandat med vatten och lite sötning, t ex med honung. Råvaran är från nordiska bär och produkten distrubieras av Re-fresh Superfood. Havtorn är ett riktigt hälsobär vilket beskrivs i följande artikel.

Innehåll:
100% Havtornskoncentrat av havtorn från Finland.

Förvaring:
Med fördel, förvara produkten väl kyld. Tänk på att bara torka av eventuellt spill kring flaskans hals med torrt papper. Om blöt trasa används kan innehållet börja mögla. Tänk på att hämta ut din vara hos ditt fraktombud så snart det anlänt, för att minska tiden i rumstemeratur.

 


 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra