Hampaolja Alkemisk. 5,5% cannabinoider. Nirvara. 10 ml X 2-PACK

Hampaolja Alkemisk. 5,5% cannabinoider. Nirvara. 10 ml X 2-PACK

Art.nr:13450-2
Tillgänglighet:I lager
Pris: 719:-
Antal:        

Hampa olja 5% Alkemisk.

10 ml X 2-PACK


Volym: 10ml
Cannabidiol halt: 5,5%, 550mg
Extraktionsmetod: Alkemisk
Hampasort: Futura (EU)
Bärare: Kokosolja (MCT)
Dekarboxylerad: Nej (RAW)
100% ekologisk handskördad Industrihampa.


Alkemisk framställd hampaolja ger en annorlunda effekt än Spagyrisk dito eftersom man inte har lagt till mineralsalterna från plantans fibrer i extraktet. Extraktet har renats från all alkohol under vakuum, och sedan blandats ut med högkvalitativ MCT-olja. Extraktionen sker på låga temperaturer under 50°C. Denna produkt är därför helt RAW. Detta ger en mer naturlig, grundande och energigivande effekt till skillnad från uppvärmda eller nerkylda hampaoljor med naturligt förekommande cannabinoider produkter.


Tillverkningsprocess

Denna olja har extraherats av tillverkaren med nya specialbyggd teknik i ett vakuum med ekologisk alkohol. Tekniken drar ut hampans alla ämnen och skapar ett äkta fullspektrum-extrakt som innehåller hampans fulla kemiska profil. Processen tog förr vanligtvis en månad att genomföra, men med dagens utrustning går det att göra på 12 timmar.
Alkohol är ett lösningsmedel som skapats av växtfermentering och är en biprodukt av plantor själva. Det är ett lösningsmedel som skapats av plantor, för plantor. Alkohol är också det enda lösningsmedlet som kan bibehålla en plantas ursprungliga kemiska proportioner. Detta för att alkohol extraherar både oljelösliga och vattenlösliga komponenter.


 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra