Hampaolja för Katt, Scandinavian Hemp. 20 ml

Hampaolja för Katt, Scandinavian Hemp. 20 ml

Art.nr:13098
Tillgänglighet:I lager
Pris: 165:-
Antal:        

Hampaolja för katt, Scandinavian Hemp 

20 ml

 

 
  • Naturlig - Ej från koncentrat! 
  • Utvunnen ur Svensk industrihampa


Hampaoljan CBD och andra naturligt förekommande cannabinoider aktiverar kattens EndoCannabinoidSystem, vilket gör att djurets kropp och psyke strävar efter balans. Kroppen börjar att rätta till alla symtom och obalanser. Tillsätter du samtidigt optimal näring så att din väns kropp får bra material att reparera sig med, för mesta resultat.

Hampaoljan från Scandinavian Hemp innehåller 1000 mg Cannabidiol per 100 ml och över 80 andra Cannabinoider. Den innehåller också både vattenlösliga och oljelösliga terpener och andra molekyler.

OBS! Hampaolja är 100% legal enligt EU regler för industrihampa.


Innehåll: 
Hampaolja extraherad i olivolja, 200 mg cannabinoider


Rekommenderad användning:
Hampaolja för katter är enkel att använda och alla husdjur älskar det. Perfekt som ett komplement för katter och andra husdjur och särskilt dem som lider av allergier, ångest, beteendemässiga problem, artrit, immunsjukdomar, matsmältningsproblem, diabetes, cancer, anfall och kronisk smärta.

Blanda två droppar per 5 kilo kroppsvikt i maten. Normalt räcker det med en enda dos per dag, men vid svårare besvär, kan det krävas två till tre doser per dag. Du kommer att börja se tydliga resultat på hälsa och beteende hos din fyrbenta vän inom några dagar. Vi rekommenderar att du börjar med att ge en droppe i maten första dagen, sedan två droppar andra dagen och så vidare. Skaka väl före användning och förvara gärna i kylskåp. Rådgör med din veterinär om ditt husdjur är dräktigt eller ger di innan du börjar att ge oljan.

Eftersom varje katt är unik och kroppsvikt varierar stort, så rekommenderar vi att du experimentera med dosen för att hitta den perfekta mängden för just din katt.

Det är rekommenderat med ett uppehåll på 3-5 dagar efter 3 månaders användning. 50 ml innehåller mer än 1250 droppar

DET ÄR INTE REKOMMENDERAR ATT TA MER ÄN 3 DROPPAR PER KG KROPPSVIKT, OM DAGEN


Förvaring:
Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för små barn.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra