Hampaolja Spagyrisk. 5,5% cannabinoider. Nirvara. 10 ml

Hampaolja Spagyrisk. 5,5% cannabinoider. Nirvara. 10 ml

Art.nr:13449
Tillgänglighet:I lager
Pris: 445:-
Antal:        

Hampaolja 5%. Spagyrisk.

10 ml.Volym: 10ml
Cannabidiol halt: 5%, 550mg
Extraktionsmetod: Spagyrisk
Hampasort: Futura (EU)
Bärare: Kokosolja (MCT)
Dekarboxylerad: Nej (RAW)
​100% ekologisk handskördad Industrihampa.

Spagyrisk hampaolja med naturligt förekommande cannabioider är ett alkemiskt mästerverk som har skapats utifrån antika holistiska metoder. Denna produkt innehåller hampans ALLA ämnen, i perfekt balans och harmoni precis som naturen avsett. Extraktet har renats från all alkohol under vakuum, och sedan blandats ut med högkvalitativ MCT-olja. Extraktionen sker på låga temperaturer under 50°C. Denna produkt är därför helt RAW. Detta ger en mer naturlig, grundande och energigivande effekt till skillnad från uppvärmda eller nerkylda hampaprodukter.


Detta menas med Spagyrisk

Denna CBD olja är baserad på en 400 år gammal alkemisk metod som kallas för Spagyrics. Spagyrics är ett naturligt helande system inom alkemin, som har sitt ursprung i 1600 talets Schweiz och som nu har uppdaterats med moderna produktionsmetoder och säkerhetsstandarder. Den spagyriska metoden är alltså det mest avancerade och effektiva sättet att extrahera plantor och alla dess ämnen. På detta sätt så bevaras plantans energi och kemiska struktur i största möjliga utsträckning. Metoden är samtidigt helt organisk och naturlig. Inom alkemin så säger man att plantans Mind, Body & Spirit bevaras på detta sätt. 


Tillverkningsprocess

Hampan extraheras med ny specialbyggd teknik i ett vakuum med ekologisk alkohol och kvarvarande plantmaterial bränns ner till en vit aska. Mineralsalter från hampans fibrer extraheras från askan och förs sedan tillbaka in i alkoholextraktet. Denna process ger ett betydligt mer biotillgängligt och komplett extrakt till skillnad från andra extraktionsmetoder.

Alkohol är ett lösningsmedel som skapats av växtfermentering och är en biprodukt av plantorna själva. Det är ett lösningsmedel som skapats av plantor, för plantor. Alkohol är också det enda lösningsmedlet som kan bibehålla en plantas ursprungliga kemiska proportioner. Detta för att alkohol extraherar både oljelösliga och vattenlösliga komponenter.

 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra