Arganolja Naturkällan EKO - 100 ml

Arganolja Naturkällan EKO - 100 ml

Art.nr:15079
Tillgänglighet:Tillfälligt slut
Pris: 149:-
Antal:        
  • Återfuktar torr hud och hår
  • Rik på E-vitaminer
  • Ekologisk


Arganoljan är en förhållandevis mycket tunn och näringsrik olja vilket gör att den har en förmåga att tränga djupt ner i huden utan att den blir för fet. Det gör att oljan är bra på att återfukta torr hy och den kan även med användas av dig som annars har lätt att få akne. Arganoljan är också mycket bra också för den tunna huden kring ögat. En droppe räcker för att återfetta och återfukta denna känsliga hud.

Arganolja är mycket rik på E vitamin, karotin, triterpener och fytosteroler. Den är cellstimulerande, och hudgenererande, gör huden mjuk, smidig och elastisk genom att mjukgöra och revitalisera den. Därför används den även i produkter vid eksem, acne och hudallergier.

Exklusiv skönhetsolja från Marocko – Arganolja utvinns ur fröna från det sällsynta arganträdet som växer på torra kullar i Marocko. Den är klassad som en av världens mest exklusiva oljor. Den har använts i århundraden som skönhetsolja, både till hud och till hår, av den inhemska befolkningen som känt till dess unika egenskaper. Det är traditionellt främst kvinnorna som arbetar med att framställa oljan vilket idag bidrar till att förbättra deras villkor.
 

För Huden

Den rena oljan används outspädd i ansiktet och förebygger hudens åldrande, motverkar rynkor och reparerar åldrande hud. Efter bad, vid solsveda eller när huden känns torr används oljan över hela kroppen och hjälper huden att återfå sin spänst, motverkar hudens åldringsprocess samtidigt som den lindrar torr och känslig hud.
 

Tips

Som exklusiv nattolja
Smörj in ansiktet rikligt med arganolja på kvällen innan du somnar. Låt oljan verka under natten. Detta ger en mycket välgörande och revitaliserande effekt för huden.
 
Mask
Gör som kvinnorna i Marocko - blanda Rasullera och arganolja för att skapa en mycket renande och näringsrik ansiktsmask.
 
För Håret
Vid besvär i hårbotten, mjäll eller om håret känns torrt och glanslöst appliceras oljan som en hårinpackning och återger då håret sin naturliga glans. Eller ta några droppar arganolja i handen och stryk i håret för fin glans och för att motverka split ends!
 

 

 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra