Solkräm SPF 50 för barn EKO - 150 ml

Solkräm SPF 50 för barn EKO - 150 ml

Art.nr:15068
Tillgänglighet:I lager
Pris: 319:-
Antal:        
Solkräm SPF 50 för barn EKO - 150 ml

 

Ekologisk skyddande solkräm med mineralfilter, särskilt utformad för barns känsliga hud som exponeras för sol för första gången. Krämen skyddar mot UVA- och UVB-strålar och verkar fuktgivande utan att vara oljig eller täppa till huden.

 

Aktiva naturliga ingredienser

  • Vita³ = Kakaduplommon, Matè och Acerola. En formula som ger huden ett kraftfullt tillskott av koncentrerade vitaminer. Kakaduplommon är ett extrakt som är rik på koncentrerad C-vitamin, framtaget genom osmos och har därför en ren och aktiv verkan, som tillsammans med extrakt av Acerola exponentiellt ökar dess effekt. Blandningen av C-vitamin och Matè bildar även en särskild antioxiderande verkan. Balanserar huden och gör den smidig.

 

  • TEA³ = Rött, vitt och grönt te. Tre sorters te, rött, vitt och grönt tillför mineraler och antioxidanter till huden och förbättrar hudens elasticitet och gör den slätare och fastare. Polyfenoler förhindrar skador av fria radikaler och verkar skyddande mot de skadliga ultravioletta strålarna. Skyddar huden och gör den fastare.

 

  • Idralenix = En kraftfull kombination av växtextrakt som rosmarin, kamomill, grönt te, sallatsspikblad, lakrits, japansk parkslide och frossört skyddar huden mot UV-skador och har en lugnande, mjukgörande effekt som reducerar hudrodnad. Särskilt utformad för barns ömtåliga och känsliga hud.

 

Användning

Applicera generöst och jämnt på barnets hud. Upprepa efter bad och/ eller torkning.

Undvik helst solen när den är som starkast mitt på dagen och skydda barnets kropp med luftiga kläder och huvudet med en solhatt. Solskydd bör endast användas som ett komplement till kläder för små barn. Spädbarn bör inte utsättas för stark sol överhuvudtaget.

 

Innehåll

* Ingredienser från ekologiskt jordbruk

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra