Warmies, Värmedjur, Valpen - Lavendel

Warmies, Värmedjur, Valpen - Lavendel

Art.nr:16034
Tillgänglighet:I lager
Pris: 249:- 219:-
Antal:        
  • Doft: Lavendel (ej löstagar fyllning)
  • Värmningsbar i micro eller ugn
  • Värmande, välgörande, avslappnande och lugnande

Ett värmande gosedjur att ha i knät eller krama och bara mysa med. Denna Beddy Bear & Vänner är fylld med naturlig lavendel. Efter kort uppvärmning i mikrovågsugnen skänker den härlig, naturlig värme i upp till 2 timmar efteråt. Härligt vid spända muskler (t ex över nacke), led- och magont eller helt enkelt för att mysa, slappna av och värma sig, passar bra i barnvagnen eller sängen när det är kallt. Dessutom är den ideal vid sömnsvårigheter.

Uppvärmning

  • I Microvågsugn 30-90 sekunder, max 800 W
  • I Ugn max 10 minuter, vid 100 grader.
Se till att avlägsna pappersettiketten innan du värmer upp. Vid de första uppvärmningarna kan det bildas kondens på produkten, det är helt naturligt och försvinner efter några gånger. Var noga med att kontrollera att produkten inte är för varm innan den ges till barn. Det går också bra att frysa den och använda den som en lindrande kylpåse. Lägg "Beddybjörnen" i en plastpåse (för att hålla den torr) i kylskåp eller frys. Doften är som tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten.
 

Alla produkterna är CE märkta och uppfyller EN71 - 1/2/3/9 (Europeisk standard för baby och barnprodukter). Denna produkt är en så kallad Beddy Bear av Märket Warmies.

 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra