Dr. Bronner Magic Soap Citrus EKO 236 ml

Dr. Bronner Magic Soap Citrus EKO 236 ml

Art.nr:15082
Tillgänglighet:I lager
Pris: 99:-
Antal:        

Dr. Bronner´s Magic Soap Citrus 236 ml EKO

Alla oljor och eteriska oljor i produkten är ekologiskt certifierade för National Organic Standards Program.

En Ekologisk, multifunktionell och fairtrade-certifierad tvål för hela kroppen innehållande eteriska oljor så som kokosolja, olivolja, jojoba och hampa oljor. Rengör varsamt och lämnar en fräsch doft av apelsin och citrus. Rengör händer, kropp och ansikte.

Dr. Bronner’s står för gammaldags kvalitet och enkelhet. Detta kan spåras tillbaka till familjens 150-åriga tysk-judiska tradition av tvåltillverkning. Dr Bronner’s hedrar vår miljö och strävar efter att ta ett långsiktigt ansvar med hållbara affärsmetoder där vinster går till välgörenhetsorganisationer världen över. Detta visas bland annat genom att samtliga produkter är organsikt certifierade enligt USDA National Organic Program och rättvisemärkta (Fairtrade). Alla förpackningar är även tillverkade av 100 % återvunnet material.

Certifieringar

Fair for life Dr Bronner är ett av världens första varumärken att få sina kroppsvårdsprodukter tillverkade av Fair Trade "rättvisemärkta" och ekologiska ingredienser. Fair for Life kombinerar flera viktiga delar av en meningsfull och rättvis handel, t.ex:
- Arbetsnormer (löner, arbetstider, inget barnarbete)
- Pragmatisk prissättning (vad är ett rimligt pris för jordbrukaren?)
- Innehåll (ekologiska och organiska ingredienser)
- Socialt ansvar (Fair Trade, lokala utvecklingsprojekt)

Produkten är Organsikt certifierad enligt USDA National Organic Program (NOP) vilket betyder att produkten innehåller minst 95% ekologiskt producerade ingredienser (exklusive vatten och salt). Återstående ingredienser måste bestå av ämnen som godkänts och presenteras på den Nationella listan (NOP).

USDA (US Department of Agriculture) - är en amerikansk myndighet som lyder under amerikanska jordbruksdepartementet. Myndigheten instiftades 1862 av Abraham Lincoln som en service till USA:s bönder. Inom USDA finns National Organic Program (NOP) som lagstiftar om ekologiska produkter i USA och deras National Organic Program är det strängaste av alla certifieringsorgan som certifierar hudvård.

No animal testing Denna logotyp intygar att produkten och alla ingredienser inte är testade på djur. Coalition for Consumer information on Cosmetics (CCIC) är en koalition av djurrättsaktivistorganisationer som kräver oberoende revision för bekräftelse.

Förpackning
Återvinningsbar flaska tillverkad av 100% återvunnet material.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra