Tamari Sojasås EKO, Biofood. 250 ml

Tamari Sojasås EKO, Biofood. 250 ml

Art.nr:14010
Tillgänglighet:I lager
Pris: 45:-
Antal:        

Tamari Sojasås EKO, Biofood 

250 ml

 

  • Ekologisk
  • Naturligt glutenfri
  • Ursprung: Kina


Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!


Innehåll:
Vatten, [sojabönor]*, koji*, havssalt. *= Ekologisk certifierad ingrediens.
 

Näringsinnehåll/100 g:
Energi            322 kJ/78 kcal
Fett 0,1 g
Kolhydrater 5,8 g
Protein 11,6 g


Allergiinformation:
Innehåller [soja]. Kan innehålla spår av andra [nötter], [jordnötter] och [säd].


Förvaring:
Förvaras oöppnad i rumstemperatur, öppnad i kylskåp.

Skriv en recension



OBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra