Väteperoxidspray 3% 1000 ml - Spray

Väteperoxidspray 3% 1000 ml - Spray

Art.nr:16009-SP
Tillgänglighet:I lager
Pris: 135:-
Antal:        

Väteperoxidspray 3% (Hydrogen Peroxid foodgrade)

1000 ml 

 

  • Naturlig rengöring
  • Fungerar både på kroppen och ting
  • Bryts ned till syresatt vatten


Om vi har slut på Väteperoxid spray kan du välja att köpa refillflaskan och fylla väteperoxiden i en egen valfri sprayflaska. Om du önskar en mindre sprayflaska har vi en tom sprayflaska på 30 mlObs! flaskan måste vara ren innuti.

Väteperoxid är en hel naturlig produkt utan några kemikalier, det är varken farligt för vattenlevande organismer, djur, människa eller natur. Väteperoxid bryts med tiden ner till syresatt vatten, alltså är det väldigt snällt mot omgivningen! Vår väteperoxidblandning innehåller inga konserveringsmedel och blir därför svagare med tiden. Vi försöker att alltid blanda så nytt som möjligt, oftast blandar vi efter förfrågan. ​Re-fresh väteperoxid uppfyller kriterier för foodgrade - livsmedelskvalité.


Väteperoxid har många användningsomården

Refresh väteperoxid på sprayflaska används främst till yttre kroppsvård samt materiell hygien, för att på ett miljö- och naturanpassat sätt få rent från skadliga bakterier, exempelvis under naglarna efter sjukvårdsbesök, småsår, mindre infektioner, skärbrädan, kylskåpet, allmäntoalett, eller andra ställen där man önskar ögonblicklig och sund renhet. Re-fresh väteperoxid 3% har otaliga användningsområden, exempelvis i all form av hushållsrengörning, för att helt rengöra kylskåpet eller för att slå ut mögel i husblommorna. Andra berikar ett vattenbad att sen rengöra frukt och grönt eller använder för vitare tvätt. 

Väteperoxid finns i naturen där det råder ren miljö och balans, som i källvattnet, ren luft och atmosfär. I ens inre gör en sund tarmbakterieflora själv väteperoxid via acidofilusbakterien för att nedkämpa svamp, virus och bakterier (virus kan ex. ge vårtor, munherpes, körtelfeber). 
 

Förvaring: Mörkt och svalt

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra