Collagen pure Premium powder 175 g X 2-PACK

Collagen pure Premium powder 175 g X 2-PACK

Art.nr:13055-2
Tillgänglighet:I lager
Pris: 379:-
Antal:        

Maricol
Collagen pure Premium
kollagenpulver från Re-fresh Superfood  

175 g, 2-PACK

  • Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv, ligament, senor, ledbrosk och hud
  • Maricol Premiumkvalité - marint kollagen har i sig den högsta biotillgängligheten och en särskilt gynsam struktur av aminosyrorna för maximalt resultat
  • Högt protein-innehåll (> 96 g)

Collagen pure Premium  är så finfördelad att den enkelt rörs ut med vatten. Hydrolyserad kollagen i peptidform behöver inte bryta ner protein till aminosyror då det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagenet tas då upp snabbt och effektivt. Collagen Premium är nästan smak- och luktfri, d v s den har relativt lite smak eller bismak. Vi har även Collagen blended Premium som är en naturligt smaksatt premiumvariant. I förpackningen ingår ett passande dosmått som ger cirka 5 gram kollagenpulver. En förpackning ger då 35 högdoserat dagsportioner.

Gör enkelt en kollagenshot:
1 mått Collagen Premium, 1 tsk Jordgubb- eller Havtorn Superfood, ½-1 dl vatten.
Skaka allt i en shaker. Kan självfallet tas med enbart vatten eller annan favoritvätska.

Gör enkelt Collagen Beverage - som svalkande hälsodryck:
Måtta upp 7,5 dl vatten (= 3 dagdoser) i kanna eller på flaska. Sätt till 1 msk valfri superfood, t ex Havtorn-, Lingon-, Blåbär- eller Hallon Superfood. Dosera 3 mått Collagen pure Premium samt några klyftor citron och om så önskas en klyfta ingefära. Förvara i kylskåp. Tag fram och dosera 2,5 dl vätska per dag. Gott även som svalkande hälsodryck.

Re-fresh Superfoods Maricol Collagen Pure Premium har den främsta kvalitén av marint kollagen som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat kollagen i peptidform. Råvaran kommer från konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av s k biprodukter från rensarbetet. Collagen Premium är tillverkat i EU enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö. Vi använder ej norsk torsk som delvis är en hotad art. Kallgående fisk som norsk torsk är dessutom mer fetrik i huden och därför sämre lämpad för kollagen - det går helt enkelt åt mer råvara då.

Maricol Collagen Pure Premium är inte bara marknadens bästa kollagenalternativ. Det är en ren och otillsatt produkt i pulverform men som samtidigt ger ett riktigt bra pris. Jämfört med produkter i tabletter eller kaps så kan priset skilja tusentals procent*.

* Vi besökte en helt vanlig hälsokostbutik. Där hittade vi kollagenpreparat i kapslar, 30 st i en förpackning. Med 0,3 g i vadera kapsel och med ett kundpris på 449:-. Jämförelsen blir slående! T e x hade vårt kollagen kostat över 7750 kr om vi tagit samma pris per vikt. I procent räknat är vår produkt 1756% billigare.

Näringsdeklaration per 100 g
Energi  1593 kJ/ 381 kcal
Fett                      0,0 g
Kolhydrater          0,2 g
Protein               > 96 g  (192% av RDI*)

Aminosyror i procent
Essentiella
Lysin           3,5
Treonin       2,7
Leucin         2,6
Fenylalanin 2,3
Valin            2,0
Isoleucin     1,5
Metionin      0,8

Icke essentiella
Arginin       8,9
Histidin       1,3
Glycin       20,9
Prolin        12,6
Glutamin  11,6
Hydroxprolin 10,5
Alanin        8,3
Asparagin  5,1
Serin          3,5
Hydroxlysin 1,5
Tyrosin      0,4
Cystein     0,03
*Rekommenderat dagligt innehåll

Bra att tänka på när du använder vårt kollagen
Iakttag försiktighet vid födoämnesallrgier. Råvara: 100% från fisk. Överdosera inte. Ej i ögon, om så, skölj regelbundet och kontakta sjukvården. Om man t ex får en lättare reaktion, kan man normalt sett minska dosen och pröva igen. Det är någon promille av våra egna kunder som uppger att de fått initiala utslag och 99% av dessa menar att det snart lagt sig.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra