Pumpakärnsmjöl EKO, Fandler. 400 g

Pumpakärnsmjöl EKO, Fandler. 400 g

Art.nr:14150
Tillgänglighet:I lager
Pris: 95:-
Antal:        

Pumpakärnsmjöl med extra hög proteinhalt 55%! EKO, Fandler

400 g 

 

  • Ekologiskt
  • Glutenfritt
  • Tillverkat i Österrike


Pumpakärnsmjöl är mjöl på pumpakärnor. Pumpamjöl är glutenfritt och det innehåller mycket vegetailiskt protein, som i produkten utgör hela 55%. Pumpakärnsmjöl passar därför både veganer och vegetarianer som en källa till aminosyror och protein liksom ett bra tillägg för de som tränar och motionerar. Den höga proteinhalten fås genom att man först kallpressar fröna för att reducera fetthalten och därefter "lyfter man även ut" en del fibrer så att förhållandet av protein ökar totalt.

Pumpamjöl kan användas i bakning och t ex i rawfood bars samt proteinrika nyttiga pannkakor. 


Innehåll:
Mjöl av ekologiska pumpakärnor

 

Innehåll/100g:
Energi: 1598 kJ/381 kcal
Fett: 12,3 g
       varav mättat fett: 2,5 g
Kolhydrater: 5,2 g
      varav sockerarter: 2,2 g
Fibrer: 14,6 g
Protein: 55 g
Salt: 5,1 g


Rekommenderad använding:
I smoothies, proteindrinkar, vid bakning, på gröt eller på yoghurt. 

Allergiinformation:
Tillverkad i lokaler där även sesamfrön, jordnötter och hasselnötter hanteras.


Förvaring: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för små barn.

Skriv en recension



OBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra