Hampaolja Alkemisk 5,5% cannabinoider, Nirvara. 10 ml,  2-PACK

Hampaolja Alkemisk 5,5% cannabinoider, Nirvara. 10 ml, 2-PACK

Art.nr:13130-2
Tillgänglighet:I lager
Pris: 719:-
Antal:        

Hampaolja Alkemisk 5,5% - 550 mg, Nirvara

10 ml, 2-PACK

 

  • raw
  • 100% ekologisk
  • handskördad Industrihampa.Alkemisk framställd hampaolja ger en annorlunda effekt än Spagyrisk dito eftersom man inte har lagt till mineralsalterna från plantans fibrer i extraktet. Extraktet har renats från all alkohol under vakuum, och sedan blandats ut med högkvalitativ MCT-olja. Extraktionen sker på låga temperaturer under 50°C. Denna produkt är därför helt RAW. Detta ger en mer naturlig, grundande och energigivande effekt till skillnad från uppvärmda eller nerkylda hampaoljor med naturligt förekommande cannabinoider produkter.


Innehåll:
MCT-olja (kokos), hampaextrakt (Cannabis sativa L)
 

Innehåll/2 droppar:
Hampaextrakt       11 mg **
     varav fytocannabinoider 3,7 mg **
** Rekommenderat dagligt intag saknas


Rekommenderat intag:
1-7 droppar under tungan, morgon och kväll. Ca 300 droppar/flaska

Att hålla pipetten ren och bakteriefri är avgörande för hållbarheten av din hampaolja. Om du väljer att använda pipetten för oral applicering, var försiktig så att den inte kommer i kontakt med munnen. Rengör pipetten med en spritservett om den kommer i kontakt med din mun.


Förvaring:
Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn

 

Tillverkningsprocess

Alkemi handlar om att förädla saker och ting och till skillnad från vår moderna kemi så har alkemin ett holistiskt synsätt - allt existerar i förbindelse till varandra, allt hänger ihop. lkemin är lltså bryggan mellan medvetantet och den fysiska materian. Ingenting i universium är separat utan allt hänger ihop, allt har ett förhållande till varandra. 


Hampaolja alkemisk har extraherats av tillverkaren med nya specialbyggd teknik i ett vakuum med ekologisk alkohol. Tekniken drar ut hampans alla ämnen och skapar ett äkta fullspektrum-extrakt som innehåller hampans fulla kemiska profil. Processen tog förr vanligtvis en månad att genomföra, men med dagens utrustning går det att göra på 12 timmar.
Alkohol är ett lösningsmedel som skapats av växtfermentering och är en biprodukt av plantor själva. Det är ett lösningsmedel som skapats av plantor, för plantor. Alkohol är också det enda lösningsmedlet som kan bibehålla en plantas ursprungliga kemiska proportioner. Detta för att alkohol extraherar både oljelösliga och vattenlösliga komponenter.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra