Hampaolja Spagyrisk 8,5% cannabinoider, Nirvara. 10 ml

Hampaolja Spagyrisk 8,5% cannabinoider, Nirvara. 10 ml

Art.nr:13116
Tillgänglighet:I lager
Pris: 649:-
Antal:        

Hampaolja Spagyrisk 8,5% - 850 mg, Nirvara

10 ml.

  • raw
  • 100% ekologisk
  • handskördad Industrihampa.Spagyrisk hampaolja med naturligt förekommande cannabioider är ett alkemiskt mästerverk som har skapats utifrån antika holistiska metoder. Denna produkt innehåller hampans ALLA ämnen, i perfekt balans och harmoni precis som naturen avsett. Extraktet har renats från all alkohol under vakuum, och sedan blandats ut med högkvalitativ MCT-olja. Extraktionen sker på låga temperaturer under 50°C. Denna produkt är därför helt RAW. Detta ger en mer naturlig, grundande och energigivande effekt till skillnad från uppvärmda eller nerkylda hampaprodukter.


Hampan extraheras med ny specialbyggd teknik i ett vakuum med ekologisk alkohol och kvarvarande plantmaterial bränns ner till en vit aska. Mineralsalter från hampans fibrer extraheras från askan och förs sedan tillbaka in i alkoholextraktet. Denna process ger ett betydligt mer biotillgängligt och komplett extrakt till skillnad från andra extraktionsmetoder.

Alkohol är ett lösningsmedel som skapats av växtfermentering och är en biprodukt av plantorna själva. Ett lösningsmedel som skapats av plantor, för plantor. Alkohol är också det enda lösningsmedlet som kan bibehålla en plantas ursprungliga kemiska proportioner. Detta för att alkohol extraherar både oljelösliga och vattenlösliga komponenter. Läs mer under fliken "mer info"


Innehåll:
MCT-olja (kokos), hampaextrakt (Cannabis sativa L)
 

Innehåll/2 droppar:
Hampaextrakt       16,7 mg **
     varav fytocannabinoider 5,7 mg **
** Rekommenderat dagligt intag saknas


Rekommenderat intag:
1-7 droppar under tungan, morgon och kväll. Ca 300 droppar/flaska

Att hålla pipetten ren och bakteriefri är avgörande för hållbarheten av din hampaolja. Om du väljer att använda pipetten för oral applicering, var försiktig så att den inte kommer i kontakt med munnen. Rengör pipetten med en spritservett om den kommer i kontakt med din mun.


Förvaring:
Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn

Detta menas med Spagyrisk

Denna hampaolja är baserad på en 400 år gammal alkemisk metod som kallas för Spagyrics. Spagyrics är ett naturligt helande system inom alkemin, som har sitt ursprung i 1600 talets Schweiz och som nu har uppdaterats med moderna produktionsmetoder och säkerhetsstandarder. Den spagyriska metoden är alltså det mest avancerade och effektiva sättet att extrahera plantor och alla dess ämnen. På detta sätt så bevaras plantans energi och kemiska struktur i största möjliga utsträckning. Metoden är samtidigt helt organisk och naturlig. Inom alkemin så säger man att plantans Mind, Body & Spirit bevaras på detta sätt. 


Tillverkningsprocess

Hampan har extraherats med vår specialbyggda soxhlet utrustning som använder vakuum och rytmisk cirkulation för att extrahera ut alla komponenter från plantan med ekologisk 96% etylalkohol som lösningsmedel. Med hjälp av vakuumtryck så sänks kokpunkten på alkoholen till ca 50 grader, vilket hjälper till att bevara många av plantans värmekänsliga ämnen.

Efter den första extraktionen så påbörjas nästa steg som kallas för Spagyriska Metoden. Där vi eldar ner och kalcinerar det kvarvarande plantmaterialet till en vit steriliserad aska, och sedan utvinner mineral salter från askan med hjälp av destillerat vatten och för tillbaka dessa in i extraktet. Denna process skapar en kemisk reaktion och ger en mer vattenlöslig & biotillgänglig form genom esterbildning.

Den spagyriska metoden ger en komplett extraktion. På detta sätt så bevaras plantans energi och kemiska struktur i största möjliga utsträckning. Inget går till spillo och allt tar tillvaras på. Inom alkemin så säger man att plantans alla delar bevaras på detta sätt (Mind, Body & Soul). Metoden är samtidigt helt organisk och naturlig.

Vi använder högt vakuum tryck för att dekarboxylera cannabinoiderna från sin syra form till sin bas form, och renar extraktet från all alkohol. Kvar blir en potent svart massa som sedan kallfiltreras och blandas ut med högkvalitativ MCT-olja (baserad på kokos).

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra