Epsomsalt/bittersalt, Crearome. 500 g

Epsomsalt/bittersalt, Crearome. 500 g

Art.nr:15139
Tillgänglighet:I lager
Pris: 55:-
Antal:        

Epsomsalt/bittersalt, Crearome

500 g
 

  • perfekt till yttre kroppsvård
  • biologiskt nedbrytbar
  • fri från allergiframkallande ämnen


Ett salt som används för hud och hårvård i bad, som badsalt för trötta och ömmande muskler. Kan också användas i hårshampo, till saltskrubb och utlöst i vatten för omslag på ömma muskler. Epsomsaltet/Bittersaltet är lätt nedbrytbart och består av naturligt magnesiumsulfat. En naturprodukt soom bryts ur saltgruvor och därför är fritt från bekämpningsmedel eller andra tillsatser.

Dosering för helkroppsbadbad: Tag 3 dl - upp till 2 liter Epsomsalt till ett varmt helbad. Använd inte tvål i badet, det motverkar saltets effekt. Duscha helst inte av huden efteråt och låt huden självtorka.

Omslag: Dosera 1-2 dl Epsomsalt per liter varmt vatten. Saltet används även till omslag på ömma muskler m.m. Dränk in en handduk i saltlösningen och placera den på huden. Låt verka i ca en halvtimme. Kan upprepas flera gånger per dagen. Har Du mycket känslig hud; prova Dig försiktigt fram.

Epsomsalt kan även användas till trädgården till buskar och plantor som behöver magnesiumsulfat.

Ursprung
Crearomes Bittersalt är en naturprodukt som bryts från saltgruvor i Werra-området i centrala Tyskland. Råsaltet i gruvorna har sitt ursprung i uråldrigt havsvatten som avdunstat. 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra