Rasul - Marockansk lertvål, pulver 500 g

Rasul - Marockansk lertvål, pulver 500 g

Art.nr:15014
Tillgänglighet:I lager
Pris: 79:-
Antal:        

Rasul Marockansk lertvål, pulver 500 g

Mild, ren och helt naturlig tvål av Marockansk Lera.

 

Marokansk lerjord är den absolut mildaste tvål du kan använda. Den är en speciell sorts lera som använts sedan antikens dagar och som utvinns i Atlasbergens underjordiska gångar. Den har en rengörande effekt och absorberar fett och smuts från hud, hår och hårbotten utan att skada hårets struktur och hudens naturliga fettlager. Ett alternativ för den som inte tål tensider. Ger len och blank hud. Har ett naturligt ph värde på 6 och består av samma grundämnen som hår och hud.

Bruksanvisning:
Ta ca 1-1,5 dl vatten till 1 lätt rågad msk pulver. Skaka i shaker eller vispa ut till en jämn smet. Tillsätt vid önskemål några droppar eterisk olja (doft). Fyll smeten i en tvålpump eller annan behållare. Ta vid behov en klick i handen och använd den för tvätt, precis som vanlig tvål. Skölj sedan med vatten. Kvar blir en mjuk len hud. För ansikte, kropp och hår.

Ansiktsmask:
Ta pulver och rör ut med lite vatten till en jämn smet. Applicera på ansiktet och låt verka i 10-15 min. Skölj av med vatten. Om man vill kan man tillsätta någon matsked olivolja.

Tips:
Kan även användas som raktvål. Fukta ansiktet, lägg på Rasul utrört med vatten. Raka. Gäller endast vid engångsrakhyvel eftersom leran annars "slaggar igen" bladet.

.

 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra