Hakutan charcoal luftrenare

Hakutan charcoal luftrenare

Art.nr:16046
Tillgänglighet:I lager
Pris: 649:-
Antal:        

Hakutan charcoal luftrenare
 

  • naturlig luftrenare
  • håller hela livet
  • 100% återvinningsbar

En naturlig luftrenare som både minskar luftfuktigheten och kan rensa luften från förororeningar och lukt. Hakutan är dekorativ som en skulptur och passar med sina egenskaper bra i badrummet eller köket. Många placerar den även nära datorn och andra elektroniska apparater då kolet har en neutraliserande effekt på negativa joner. I Asian sägs Hakutan producera positivia joner som är luftburna vitaminer för ditt välmående. Produkten levereras fraktfritt med en tillhörande förpackning och en liten beskrivning på engelska. Se även Binchotan för vattenrening.

Hakutan består av så kallat "White Charcoal" - ursprungligen från Koreansk Ek
 

Hantering och rengöring
Du behöver hantera Hakutan varsamt eftersom det är ett ganska skört objekt. Efter att du tagit av plasten plaserar du den på en torr yta i det rum du vill rena. Håll Hakutan enkelt dammfri genom att damsuga av den emellanåt. Med jämna mellanrum är det bra om du utsätter den för soljus och låter den torka till ordentligt för att den ska bli så bra som möjlig på att avfukta och rena.
 

Livslängd
Hakutan håller hela livet, förutsatt att den hålls ren och tillåts torka ut emellanåt. Vill du göra dig av med den tar naturen gärna tillbaka den. Krossa och blanda med krukjord och du har perfekt gödning som reglerar PH-värdet.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra