Rökelse Chakra Sahasrara, Nr 7 - 10 st

Rökelse Chakra Sahasrara, Nr 7 - 10 st

Art.nr:SAH
Tillgänglighet:I lager
Pris: 59:-
Antal:        

Rökelse Chakra Sahasrara

10 st


Ordet chakra är sanskrit, det betyder hjul och är en del inom hinduismen samt tibetansk buddism. De sju största chakran finns längs med ryggraden varpå ett ovanpå hjässan. Varje chakra är en knutpunkt för olika sorters livsenergi. Chakrasystemet är centralt inom yogaläran. 

Chakrat Sahasrara är det sjunde chakrat, även kallat kronchakrat och är placerat längst upp på, eller till och med lite ovanför, huvudet. Chakrats färg är violett och vit, elementet är ren energi. Detta chakrat är associerat med högsta formen av upplysning, andlig utveckling och kontakt med universum. Detta chrakra kan aldrig vara i obalans utan det är antingen öppet, på väg att öppna sig eller stängt. Vid ett stängt sjunde chrakra finns brist på tillit till andra människor, sig själv, livet och universum.

Klicka här för att se alla sju Chakra rökelser. Dessa sju rökelser har experimenterats i många år på Chakra-systemet enligt Maurizio Morelli. Rökelserna ger en speciell vibration som hjälper till att balansera det relaterade chakrat. 

Sten som förknippas med chrakra fem är Ametist eller Bergskristall.
 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra