Salt-och Pepparkvarn "Skagen"

Salt-och Pepparkvarn "Skagen"

Art.nr:16018
Tillgänglighet:I lager
Pris: 249:- 149:-
Antal:        

Salt och pepparkvarn


Med anledning av kvalité och design på våra salt och pepparkvarnar kan vi på re-fresh vara stolta. Det här är rikiga proffskvarnar med "ultrahårda tänder", keramiskt verk vilket ger en perfekt funktion. En finess är att kvarnarna är uppåtvända så att spill undertill undviks. Båda kvarnarna har justerbar malningsgrad.

Kvarnarna är perfekta som en elegant gåva, både privat eller som företagspresenter. De uppskattas av de flesta inte minst för dess dagliga nytta. Ett tips är att de fylls med Re-fresh himalayasalt granulat (det nyttigare rosaskimmrande saltet), som gör sig så fint i dessa kvarnar. Se även till priset då jämförbara kvalitéer i heminredningsbutiker, present- eller järnaffärer oftast kostar mot det dubbla, eller mer. Gäller det något fint att ge bort ligger kvarnarna påpassligt i en presentförpackning. Kvarnarna har även en låg transportvikt, under kilot.

Fyll med Himalayasalt granulat.
 

Eftersom Himalayasaltet inte har utarmats i industriprocesser innehåller det sitt ursprung av mineraler och spårämnen. Saltet är som det skapats av vår planet och av samma elementära byggstenar som givit all fysisk utveckling, t.o.m vårt blod och våra kroppsvätskor. Människan innehåller helt enkelt salter som i sin struktur är identiska med urhavens. Himalayasaltets ämnessammansättning liknar cellvätskan och tas lätt upp av kroppen som ett balanserat multimineraltillskott. Dess energirikedom blir helt enkelt inom räckhåll, elegant förpackade via kvarnarna på ditt köksbord. Himalaysalt granulat avses främst för sund smakförhöjning av mat. Saltet finns också som råstycken för diverse terapier.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra