Selenit lampa med träfot. Vacker naturlig selenitkristall - Skyscraper - ca 35 cm

Selenit lampa med träfot. Vacker naturlig selenitkristall - Skyscraper - ca 35 cm

Art.nr:16123
Tillgänglighet:I lager
Pris: 699:-
Antal:        

Selenit - naturskön kristallstenlampa

"Skyscraper"
 

OBServera att: ​Varje lykta är unik och skiljer sig i form och vikt. Lampans träfot är endast pålimmad och kan lossna vid hårda stötar. Lampan går utmärkt att använda ändå - selenitdelen har en förberedd urgröpning för att sladden ska kunna ledas ut. Priset på lampan speglar att träfoten är limmad och inga rabatter ges i efterhand

Selenitlampans kristaller är en ren naturprodukt med en unik och pärlaktig lyster. Selenit reflekterar ljus likt fiberoptik samtidigt som lampan ger ifrån sig ett milt och vackert ljussken. Ordet selenit kommer från grekiskan och betyder måne eller månsten, som passar bra då den påminner om månens klara yta. Selenit har naturliga variationer i nyans, form och skiktningar. Insats och glödlampa följer med produkten.
Ett tips är att även testa att sätta i en färgad lampa för att få en helt annat ljusupplevelse.

Selenit och det sjunde chakrat.

Många anser att stenar, kristaller och mineraler har särskilda krafter och egenskaper. Selenitkristall sägs påverka och aktivera det sjunde chakrat, kronans chakra som är vid hjässan. Då stimuleras personlighetens inituitiva förmåga och ens kontakt med den egna själen, för att bli som ett med sitt väsen, universum, människor och andra livsformer. Ren Selenitkristall anses vara rogivande och den används ofta vid meditation.  Närhet till selinitlampan anses bidra till att sortera ut kontrollbehov och egoistiska tankar.

Kristallampor övrigt.

Äkta kristalllampor ger en upplevelse, en  skönhet av naturen själv. Selenitlampan eller himalayasaltlampan är kanske världens mest njutbara lampor då den rogivande faktorn är enorm. De är naturligt meditativa vilket passar all form av samling i psyket samt stresslindring.


Fot: Pålimmad Träfot. Selenitdelen har en förberedd urgröpning för att en insats ska kunna sättas direkt i selenitdelen. På EGEN RISK går det att knacka av träfoten och endast använda selenitdelen.
Vikt: varierande cirka 3,5-4 kilo
Höjden: cirka 35 cm.
Kemisk formel: CaSo4-2(H2O) som läses Hydrated Calicium Sulfate eller gypsum.
Byta glödlampa: Ta ut insatsen under lampan och byt ut den så kallade päronlampan. 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra