Selenit LED. Selenitkristall i flerfärgad LED - ca 15 cm. USB

Selenit LED. Selenitkristall i flerfärgad LED - ca 15 cm. USB

Art.nr:16156
Tillgänglighet:I lager
Pris: 229:-
Antal:        

Selenit - äkta kristallstenlampa LED belyst

USB kontakt. Cirka 15 cm

Selenitlampans kristaller är en ren naturprodukt med en unik och pärlaktig lyster. Selenit reflekterar ljus likt fiberoptik samtidigt som lampan ger ifrån sig ett milt och vackert ljussken. Ordet selenit kommer från grekiskan och betyder måne eller månsten, som passar bra då den påminner om månens klara yta. Selenit har naturliga variationer i nyans, form och skiktningar. Denna produkt är med inbyggd LED-belysning som växlanar i färgsättning.
Äntligen kan jul- och mörkertid ske med naturmaterial och en helt annan ljusupplevelse. Lampan har USB koppling men kan enkelt användas i eluttaget genom en vanlig adapter.

Selenit och det sjunde chakrat.

Många anser att stenar, kristaller och mineraler har särskilda krafter och egenskaper. Selenitkristall sägs påverka och aktivera det sjunde chakrat, kronans chakra som är vid hjässan. Då stimuleras personlighetens inituitiva förmåga och ens kontakt med den egna själen, för att bli som ett med sitt väsen, universum, människor och andra livsformer. Ren Selenitkristall anses vara rogivande och den används ofta vid meditation.  Närhet till selinitlampan anses bidra till att sortera ut kontrollbehov och egoistiska tankar.

 
Kristallampor övrigt.

Äkta kristalllampor ger en upplevelse, en  skönhet av naturen själv. Selenitlampan eller himalayasaltlampan är kanske världens mest njutbara lampor då den rogivande faktorn är enorm. De är naturligt meditativa vilket passar all form av samling i psyket samt stresslindring.

Varje lykta är unik och skiljer sig i form och vikt.
Höjden: cirka 15 cm.
Kemisk formel: CaSo4-2(H2O) som läses Hydrated Calicium Sulfate eller gypsum.
 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra