Selenit (mineralsten) lykta för värmeljus

Selenit (mineralsten) lykta för värmeljus

Art.nr:16124
Tillgänglighet:Tillfälligt slut
Pris: 199:-
Antal:        

Selenit ljuslykta


Kristalllyktan av Selenit har en unik och pärlik lyster som med en ljuskälla bakom nästan liknar månens glasklara sken - naturskönt och ändlöst vackert. Ordet Selenit kommer från grekiskan och betyder just måne eller månsten. Seleniten är i sig en färglös och transparent variant av gypsum men får en härlig lyster med en ljuskälla bakom. Har du köpt lampan kan du även testa att sätta i en färgad lampa och få en helt annat ljus!
 

Eftersom varje lykta är unik skiljer de sig i form och vikt. Den kemiska formeln på Selenit är CaSo4-2(H2O) som läses Hydrated Calicium Sulfate eller gypsum.


Selenit och det sjunde chakrat.

Det finns många som påstår att stenar, kristaller och mineraler har särskilda krafter och läkeegenskaper. Vi på Re-fresh har ingen ingående kunskap i ämnet men kan förmedla den kunskap som följer med våra produkter. Det är sen upp till var och en att pröva sig fram. Selenitkristall sägs påverka och aktivera det sjunde chakrat, kronans chakra som är vid hjässan. Då stimuleras personlighetens kontakt med den egna själen, så att du känner dig som ett med ditt väsen, universum, människor och andra livsformer. Ren Selenitkristall menas vara rogivande och många använder den vid meditation (nära huvudet) vilket bidrar till att sortera ut kontrollbehov och egoistiska tankar.

 
Kristallampor övrigt.

Re-fresh äkta kristalllampor ger en upplevelse, skönheten av naturen själv. Selenitlampan eller himalayasaltlampan är kanske världens vackraste lampor och den rogivande faktorn är enorm. De är naturligt meditativa vilket passar all form av samling i psyket samt stresslindring.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra