ChondriGlukospulver (Glucosamin & Chondroitin), för djur, Emin. 1 kg

ChondriGlukospulver (Glucosamin & Chondroitin), för djur, Emin. 1 kg

Art.nr:13004
Tillgänglighet:Tillfälligt slut
Pris: 599:-
Antal:        

Chondriglucospulver, Emin, för djur

1 kg

ChondriGlucos har två aktiva substanser, glucosamin och chondroitin. Båda är kroppsegna ämnen. Detta innebär att det tillverkas naturligt i den egna kroppen och under normala förhållanden så klarar sig kroppen på den egna produktionen. Den egna produktionen räcker dock inte alltid till. Det kan vara ålder, sjukdom eller andra yttre påverkningar som sätter ned den egna produktion eller att den egna produktionen ej räcker till på grund av till exempel träning eller tävling. Behovet av glucosamin och chondroitin ökar i samband med träning och tävling. Kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv och kommer att lida brist på ämnet om inte tillsats ges.

ChondriGlucos hjälper till med stärkning av leder och vävnader vilket i förlängningen skonar kroppen under stark påfrestning. ChondriGlucos är tillverkat av Glucosaminsulfat som är skonsamt mot magen och har ett mycket högt upptag i kroppen. Chondroitinet har egenskaper som mycket påminner om glucosamin men det ger samtidigt ett ytterligare ökat upptag av glucosamin. Fruktsocker är tillsatt för att ytterligare öka upptaget i kroppen och samtidigt göra produkten mer smaklig

Glucosaminet i ChondriGlucos är utvunnet ur skaldjur och håller högsta tänkbara kvalitet. Råvarorna är certifierade och tillverkningen sker under strikt kvalitetskontroll. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket som kompletteringsfoder. Inga dopingklassade tillsatser finns i produkten varför den heller inte är belagd med någon karenstid.Innehåll/100 g:
Chondroitinsulfat 1000 mg
Glucosaminsulfat 2 KCl 84500 mg
Fruktose (lättsmält fruktsocker) 14,5 mg


Rekommenderad användning:
Hund: 2 krm (2 g) per 15 kg kroppsvikt och dag i 4 dagar, därefter 1 mått (det lilla) per 15 kg kroppsvikt.
Häst 300 kg eller mindre: 3 mått (medföljer) i 4 dagar, därefter 1-2 mått per dag.
Häst 301 kg eller mer: 4 mått (medföljer) i 4 dagar, därefter 2 mått per dag.


Förvarad på korrekt sätt är burkarna hållbara minst 3 år från tillverkningsdatumet.
Förvaras mörkt och svalt.

Om Glukosamin.

Glucosamin är ett kroppseget ämne. Detta innebär att det tillverkas naturligt i den egna kroppen och under normala förhållanden så klarar sig kroppen på den egna produktionen. Den egna produktionen räcker dock inte alltid till. Det kan vara ålder, sjukdom eller andra yttre påverkningar som sätter ned den egna produktion eller att den egna produktionen ej räcker till på grund av till exempel träning eller tävling.

Behovet av Glucosamin ökar i samband med träning och tävling. Kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv och kommer att lida brist på ämnet om inte tillsats ges. Glucosaminet hjälper till med stärkning av muskler och vävnader vilket i förlängningen skonar kroppen under stark påfrestning.

EMIN’s Glucosamin är tillverkat av Glucosaminsulfat som är skonsamt mot magen och har ett mycket högt upptag i kroppen. Fruktsocker är tillsatt för att ytterligare öka upptaget i kroppen och samtidigt göra produkten mer smaklig.

EMIN’s Glucosamin är utvunnet ur räksskal och skaldjur och håller högsta tänkbara kvalitet. Råvarorna är certifierade och tillverkningen sker under strikt kvalitetskontroll. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket som kompletteringsfoder. Inga dopingklassade tillsatser finns i produkten varför den heller inte är belagd med någon karenstid.

Observera: Eftersom vi vet att många människor använder det här som tillskott vill vi även påpeka att den ej bör användas av gravida eller ammande.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra