Ferronol, Bio Medica. 500 ml

Ferronol, Bio Medica. 500 ml

Art.nr:13176
Tillgänglighet:I lager
Pris: 199:-
Antal:        

Ferronol, Bio Medica

500 ml

  • hela 21 mg/dagsdos
  • svensktillverkat


Ferronol® är marknadens mest kraftfulla flytande järnpreparat; en dagsdos innehåller så mycket som 21 mg järn. Preparatet innehåller även flertalet vitaminer som främjar upptagningen och effekterna av järn i kroppen. En utmärkt produkt för den som bör öka sitt järnintag.

Ferronol® är allsidigt och passar användas vid för låga järnvärden i alla skeden av livet. Passar bl a bra till Gravida och ammande mammor,  Idrottare och motionärer samt vegetarianer. Det är ett naturligt välsmakande järntillskott som också innehåller folsyra, bioflavonoider och vitaminer från svarta och röda vinbär, nypon, lingon och nässla.

Nyponextraktet tillför produkten en liten mängd naturligt C-vitamin. Nyponets och nässelextraktets huvudsakliga uppgift är att skapa en naturlig miljö för järnet och C-vitaminet. Dessutom innehåller de flavonoider och antioxidanter som skyddar järntillskottet och kroppens celler mot oxidation.


Innehåll:
Fruktkoncentrat från röda och svarta vinbär, lingon, röd druva, nässelextrakt, nyponextrakt, konserveringsmedel (kaliumsorbat).

Näringsinnehåll/dagsdos:

Vitamin B1 1,1 mg 100 %*
Vitamin B2 1,3 mg 93 %*
Vitamin B6 1,5 mg 107 %*
Vitamin B12 2 µg 80 %*
Folsyra     400  µg       200 %*
Vitamin C 60  mg 75 %*
Järn 21 mg 80 %*

*​ av Rekommenderat Dagligt Intag, RDI.
** RDI ej fastställt


Rekommenderad användning:

Vuxna 15 ml om dagen, skolelever 10 ml om dagen
Ta gärna dagsdosen i 2-3 omgångar om din mage är extra känslig mot järnpreparat. Intas i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

Förvaring:
Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.
 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra