Glucosaminpulver, för djur, Emin. 500 g

Glucosaminpulver, för djur, Emin. 500 g

Art.nr:13009
Tillgänglighet:I lager
Pris: 299:-
Antal:        

Glukosaminpulver, för djur, Emin

500 g


Glucosamin är ett kroppseget ämne. Detta innebär att det tillverkas naturligt i den egna kroppen och under normala förhållanden så klarar sig kroppen på den egna produktionen. Den egna produktionen räcker dock inte alltid till. Det kan vara ålder, sjukdom eller andra yttre påverkningar som sätter ned den egna produktion eller att den egna produktionen ej räcker till på grund av till exempel träning eller tävling. Behovet av Glucosamin ökar i samband med träning och tävling. Kroppen hinner inte producera tillräcklig mängd själv och kommer att lida brist på ämnet om inte tillsats ges. Glucosaminet hjälper till med stärkning av muskler och vävnader vilket i förlängningen skonar kroppen under stark påfrestning. EMIN’s Glucosamin är tillverkat av Glucosaminsulfat som är skonsamt mot magen och har ett mycket högt upptag i kroppen. Fruktsocker är tillsatt för att ytterligare öka upptaget i kroppen och samtidigt göra produkten mer smaklig.

EMIN’s Glucosamin är utvunnet ur räksskal och skaldjur och håller högsta tänkbara kvalitet. Råvarorna är certifierade och tillverkningen sker under strikt kvalitetskontroll. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket som kompletteringsfoder.


Innehåll/100 g:
Glucosaminsulfat 2 KCl 84,5 g
Fruktose (lättsmält fruktsocker) 15,5 g


Rekommenderad anvädning:
Hund: 1krm(1 gram) per 15 kg kroppsvikt dagligen i fordet.
Häst: ½ mått (medföljer) per 200 kg kroppsvikt dagligen i fodret. OBS: För detta kompletteringsfoder gäller 96 timmars karenstid vid tävling enligt ST. regelverk. 
1 burk på 500 gram räcker för en normalstor ridhäst i ca 33 dagar. Förvarad på korrekt sätt är burkarna hållbara minst 2-3 år från tillverkningsdatumet.

Förvaring: Förvaras mörkt och svalt. 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra