Probioform 2 liter, 2-PACK! (spara ytterligare 79:-)

Probioform 2 liter, 2-PACK! (spara ytterligare 79:-)

Art.nr:13059-2
Tillgänglighet:I lager
Pris: 719:-
Antal:        

Probioform

2 liter, 2-PACKEn flytande mjölksyredryck med ett naturligt brett spektrum av flera olika mjölksyrebakterier. Bakterierna är blandade tillsammans med naturliga syror som stödjer deras tillväxt och väg genom matsmältningssystemet. Probiform är effektiv för kroppen då drycken aldrig varit frystorkad eller uppvärmd.
 
Probiform kan användas för hela familjen och är lätt att dosera. Tack vare att drycken kommer i en bag in box har den en lång hållbarhet och skyddas efter öppnande. Därför behöver den inte stå i kylskåp utan ska förvaras i max 39 grader.

Innehåll:
Vatten, Rudis saccharo molasses, L Plantarum, L Casei, L Bulugaricus, L Fermentum, Enzymer, Saccharmomyces Cervisiae. 

Innehåller minst 10 000 CFU/ml vid tappningstillfället.

Rekommenderad anvädning:
Dosering Vuxen: 1-2 msk 2 ggr per dag.
Dosering barn: 0,5 till 1 msk 2 ggr per dag.
Börja försiktigt, kan verka laxerande i inledningskedet. Spädes helst i ett stort glas 20-37 gr ljummet vatten. Kan intas på fastande mage eller till måltid.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Personer som använder receptbelagda mediciner bör rådfråga läkare innan användning.

Förvaring:
Rumstemperatur, ej i direkt solljus. Förvaring i skafferi eller kylskåp förlänger hållbarheten. Förvaras oåtkomlig för barn.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra