Om Re-fresh Superfoods

Re-fresh Superfoods ledstjärna är "riktig hälsokost", något unikt för dig som vill återfinna eller stärka din hälsa. Vi startade i början av 2000-talet och hade åren innan själva använt superfoods och bra mat för egen läkning. Re-fresh grundades utifrån intresset av att själv kunna påverka sin hälsa med hjälp av naturens kraft.

Negativa erfarenheter från läkemedelsindustrin och sjukvård som inte gjorde hälsan bättre blev till sökande efter alternativa sätt. Med bra mat och tillskott kom både återhämtning ny hälsa och läkning. Vi spred dessa erfarenheter till familj och vänner, viljan att sprida informationen till fler blev sedan grunden till vår första webshop. Nu är Re-fresh Superfood också en fysisk butik och ett stabilt företag med många nöjda kunder och återförsäljare. Männsikor blir allt mer medvetna om att man själv kan bidra till sin egna hälsa, och det bästa är att det aldrig är försent att ändra sig! Många folksjukdomar går att påverka.

Bärpulver, s k superfoods innehåller höga halter antioxidanter som motverkar fria radikaler som kan vara orsak till flera åkommor. Våra bärpulver är helt naturliga multitillskott med komprimerade mängder vitaminer, mineraler, enzymer, bioflavonoider och organiska syror som stöttar kroppens utrensande organ. Re-fresh Superfood är din garanti för den bäst utvalda supermaten, hellre biologiskt vildväxande blåbärspulver från nordisk skog än massodlade populärbär från andra sidan jorden.