Pukka Blackcurrant Beauty Te EKO. 20 påsar

Pukka Blackcurrant Beauty Te EKO. 20 påsar

Art.nr:14133
Tillgänglighet:I lager
Pris: 40:-
Antal:        

Pukka Blackcurrant Beauty Te EKO

20 påsar
 

En virvelstorm av saftiga svarta vinbär och rödbeta får liv av den naturliga kraften från hibiskusblommor och nypon, och omfamnas av den mjuka fruktigheten hos apelsinskal. 

Pukka är ett prisbelönt företag från England som komponerar sina teer med inspiration utifrån den indiska läran Auyrveda. Pukka erbjuder ett brett sortiment av ekologiska örtteer av hög kvalitet. De innehåller inga som helst smakämnen, socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser utan är naturligt rena och smakrika! Inom företaget är miljön en hjärtefråga, Pukka innehar flera miljö- och hållbarhetsmärkningar. Tepåsarna är miljövänliga och går att återvinna eller kompostera då de helt och hållet är tillverkade i ekologisk bomull. Även den väldesignade kartongen är målad med miljövänlig växtbaserad färg och återvinns som pappersförpackning.


Innehåll:
Nypon*, hibiskusblomma*, lakritsrot*, fänkålsfrön*, apelsinskal*, rödbeta*, svartvinbär* (4%), naturlig svartvinbärssmak (4%), eterisk apelsinoljearom*. (*= ekologiskt certifierad ingrediens). OBS! Innehåller lakrits

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra