Pukka Detox Lemon te EKO. 20 påsar

Pukka Detox Lemon te EKO. 20 påsar

Art.nr:14164
Tillgänglighet:I lager
Pris: 40:-
Antal:        

Pukka Detox Lemon Te EKO

20 påsar


Det här är en ny följeslagare till Pukkas bästsäljande Detox. Innehåller solmogna citroner från Sicilien som kombineras med söt anis och distinkt fänkål, ingredienser som sammanflätas med frodig kardemumma och lakritsrot.

Pukka är ett prisbelönt företag från England som komponerar sina teer med inspiration utifrån den indiska läran Auyrveda. Pukka erbjuder ett brett sortiment av ekologiska örtteer av hög kvalitet. De innehåller inga som helst smakämnen, socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser utan är naturligt rena och smakrika! Inom företaget är miljön en hjärtefråga, Pukka innehar flera miljö- och hållbarhetsmärkningar. Tepåsarna är miljövänliga och går att återvinna eller kompostera då de helt och hållet är tillverkade i ekologisk bomull. Även den väldesignade kartongen är målad med miljövänlig växtbaserad färg och återvinns som pappersförpackning.


Innehåll:
Anisfrö* (16%), fänkålsfrö* (16%), citron* (14%), korianderfrö*, fairwild lakritsrot*, kardemummakapsel* (8%), citronmyrten*, citrongräs*, smak från essentiell citronolja* (6%), smak från essentiell citrongräsolja*. *Certifierad ekologisk ingrediens

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra