Pukka Lemon, Ginger & Manuka Honey Te EKO. 20 påsar

Pukka Lemon, Ginger & Manuka Honey Te EKO. 20 påsar

Art.nr:14114
Tillgänglighet:I lager
Pris: 40:-
Antal:        

Pukka Lemon, Ginger & Manuka Honey Te EKO

20 påsar


Pukka Lemon, Ginger & Manuka Honey är ett härligt värmande te med kryddig ingefära, citron och manukahonung. Teet är gjort på mogna, ekologiska citroner och ingefärsrötter som fått torka långsamt för att fånga de rika smakerna. Blandas sedan med manukahonung för att ge teet en välgörande och söt ton. 

Pukka är ett prisbelönt företag från England som komponerar sina teer med inspiration utifrån den indiska läran Auyrveda. Pukka erbjuder ett brett sortiment av ekologiska örtteer av hög kvalitet. De innehåller inga som helst smakämnen, socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser utan är naturligt rena och smakrika! Inom företaget är miljön en hjärtefråga, Pukka innehar flera miljö- och hållbarhetsmärkningar. Tepåsarna är miljövänliga och går att återvinna eller kompostera då de helt och hållet är tillverkade i ekologisk bomull. Även den väldesignade kartongen är målad med miljövänlig växtbaserad färg och återvinns som pappersförpackning.


Innehåll:
Ingefära*, Lakritsrot*, Fläderblom*, Fänkålsfrö*, Citronblad (verbena)*, Citron myrten*, Citron*, Manuka honungsmaksättning*. * = Ekologisk certifierad ingrediens.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra