Pukka Turmeric Gold Te EKO. 20 påsar, 2-PACK

Pukka Turmeric Gold Te EKO. 20 påsar, 2-PACK

Art.nr:14083-2
Tillgänglighet:I lager
Pris: 71:-
Antal:        

Pukka Turmeric Gold Te EKO

20 påsar​, 2-PACK
 
Turmeric Gold innehåller bara ekologiska örter och kryddor av högsta kvalitet som är certifierade med Soil Association och FairWild,vilket ger en garanti för att alla örter har växt vilt, skördats etiskt och bönderna har betalats rättvist för sitt arbeteI Turmeric Gold hittar du den finaste blandningen av orange gurkmeja från Indien, gul citron från Sicilien och gröna teblad från Kina.Tillsammans med kardemumma och lakritsrot får teet en ypperligt god smak, sprider värme och ger kraft till kropp och själ.

Pukka är ett prisbelönt företag från England som komponerar sina teer med inspiration utifrån den indiska läran Auyrveda. Pukka erbjuder ett brett sortiment av ekologiska örtteer av hög kvalitet. De innehåller inga som helst smakämnen, socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser utan är naturligt rena och smakrika! Inom företaget är miljön en hjärtefråga, Pukka innehar flera miljö- och hållbarhetsmärkningar. Tepåsarna är miljövänliga och går att återvinna eller kompostera då de helt och hållet är tillverkade i ekologisk bomull. Även den väldesignade kartongen är målad med miljövänlig växtbaserad färg och återvinns som pappersförpackning.


Innehåll:
Gurkmejarot (40%), Pin Ho Wild Jade grönt te (20%), lakritsrot, kardemummakapsel, eterisk citronoljearom (6%), hel citron (6%), citronverbena

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra