Saltpipa- inahalator Sensecare (påfyllningsbar)

Saltpipa- inahalator Sensecare (påfyllningsbar)

Art.nr:16019
Tillgänglighet:I lager
Pris: 329:-
Antal:        

Saltpipa inhalator. Påfyllningsbar

(Periodvis har vi även påfyllnadsalt á 29:-  fråga oss så lägger vi till på din faktura!)

Efter flera års tester och behandlingar av sjukdomar i andningsorganen som har ägt rum i stängda saltgruvor, har man funnit positiva effekter av saltluften - som har förbättrat luftvägarna. Särskilt hos patienter med astma och allergier har det rapporterats avsevärda förbättringar av andningen efter inhalering av saltmikroklimat. När andningen blir lättare, börjar salthalten i luften att få en självrenande effekt. Saltluften i inhalatorn kan vara till hjälp och lindra vid följande åkommer (förutsatt att det tillämpas dagligen).

- Astma och allergier
- För att lindra förkylningssymtom som slemhinnor obstruktion, svullna slemhinnor och liknande
- Belastning på luftvägarna på grund av rökning
- Rehabilitering förfaranden
- Den naturliga reningsprocessen (det visar genom att hosta upp slem eller andra föroreningar, nysningar, rinnande näsa = sekretion och liknande)
- Det allmänna välbefinnandet i lungan och luftvägarna

 

Användning.

Sätt munstycket på dina läppar. Andas in lätt genom munnen och andas ut genom näsan. Andas inte ut i inhalatorn, den fuktiga utandningsluften upplöser saltet och partiklar i utandningsluften kan ansamlas i saltet. Använd inhalatorn minst en gång om dagen i cirka 20 minuter. Du kan upprepa proceduren flera gånger om dagen. Så snart som en reningsprocess startar, snyt dig eller hosta upp det eventuella slem som frigörs, sedan kan du fortsätta att andas in och ut. Om du hostar eller nyser i inhalatorn på grund av en plötslig irritation under användning, rekommenderas byte av saltet.

 

Rengörning och byte av salt.

 

Havsluftsinhalatorn består av ett andningsmunstycke och en saltbehållare.
Den här saltpipan är kanske unik på marknaden eftersom behållaren har en löstagbar botten för att enkelt kunna byta saltet - på de flesta liknande produkter kan man inte byta ut saltet och därmed får man kassera en sån produkt efter att "filtret gått slut". Re-fresh tillhandahåller även påfyllnadssalt av rätt kornstorlek, se separat produkt (ingår i priset just nu).

Inhalatorn kan lätt rengöras på detta sätt: Håll inhalatorn med andningsmunstycket nedåt. Vrid skårorna på locket mot behållarens krage. Nu kan du ta bort botten för att rengöra och byta salt. Använd en varm tvållösning för rengöringen eller sätt inhalatorn i diskmaskinen. Använd halva Himalaya refill paketet (60 g) i den rengjorda och torra inhalatorn. Sätt på locket med skårorna över behållarens krage och fixera det genom att vrida det något. För bästa resultat med vår saltinhalator rekomenderas rätt kornstorlek av Himalya salt.

Munstycket bör rengöras efter varje användning, och speciellt om du lider av en infektionssjukdom. För detta ändamål kan du använda en fuktad näsduk eller liknande. För bästa resultat, fukta trasan med vår H2O2 3% (se produkt Väteperoxid 3%).
Obs Saltpipan/inhalatorn bör förvaras i torrt utrymme.

Önskas påfyllnadssalt? Finns ej med i webshoppen men i vår butik. Maila en sådan order eller ange vid "kommentarer till order" att påfyllnadsalt önskas. 1 st 29:-.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra