Collagen blended Premium powder, Re-fresh Superfood. 175 g

Collagen blended Premium powder, Re-fresh Superfood. 175 g

Art.nr:13186
Tillgänglighet:I lager
Pris: 239:-
Antal:        

Maricol
Collagen blended Premium, Re-fresh Superfood 

175 g
 

  • Högt protein-innehåll (> 93 g)
  • Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv, ligament, senor, ledbrosk och hud
  • Maricol Premiumkvalité - marint kollagen har i sig den högsta biotillgängligheten och en särskilt gynsam struktur av aminosyrorna för maximalt resultat
  • Lågmolykylär peptankollagen


Collagen blended Premium  är så finfördelad att den enkelt rörs ut med vatten. Hydrolyserad kollagen i peptidform behöver inte bryta ner protein till aminosyror då det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagenet löser sig fullständigt i vatten som det blandas med. Därifrån tas det upp snabbt och effektivt och ut i de cellulära processerna. Strukturen på aminosyrorna i Maricol Collagen Premium är helt lik hudens egen uppbyggnad och särskilt bra är de höga innehållen av Glysin (20,9%), Prolin (12,6%) samt Hydroxprolin (10,5%), där nivåerna är 10-20 gånger högre jämfört andra proteiner.

Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv och är en viktig del av ligament, ledbrosk och hud samt även tarmar, senor, blodkärl och flera andra vitala organ. Kroppens förmåga att ta upp kvantitativt kollagen från mat minskar med åldern. Redan från 25 års ålder börjar man förlora kollagen från vävnaderna. Stress och rökning påverkar. Solen är en faktor som bryter ner mycket av hudens kollagendepåer. 

Maricol Collagen blended Premium är inte bara lättlöslig utan god. Den är smaksatt med naturlig jordgubb vilket gör intaget till en angenäm dryckesupplevelse. För dem som önskar en produkt utan jordgubbssmaken finns Collagen pure Premium, som är 100% kollagenråvara. I båda våra produkter ingår ett passande dosmått som ger cirka 5 gram kollagenpulver. En förpackning ger då 35 högdoserat dagsportioner. 
Collagen Premium är tillverkat i EU enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö. Re-fresh Superfood Maricol Collagen blended Premium har den främsta kvalitén av marint kollagen som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat kollagen i peptidform. Råvaran kommer från konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av s k biprodukter från rensarbetet. Vi använder ej norsk torsk som kan vara en hotad art. Kallgående fisk som norsk torsk är även mer fetrik i huden och därför sämre lämpad för kollagen - det går helt enkelt åt mer råvara då.

Maricol Collagen Premium är inte bara marknadens bästa kollagenalternativ. Det är rena och otillsatta produkter i pulverform. Samtidigt ger detta ett riktigt bra pris. Jämfört med produkter i tabletter eller kapslar så kan priset skilja tusentals procent*.

* Vi besökte några vanliga hälsokostbutiker. Där hittade vi kollagenpreparat i kapslar, 40 st i en förpackning. Med 0,3 g i vadera kapsel och med ett ordinarie kundpris på 449:-. Jämförelsen blir slående! Om samma pris togs per vikt hade vårt kollagen kostat över 6000 kr. Fritt från tillsatser, bättre och billigare, men också att många människor föredrar drycken framför obehaget av att svälja stora tabletter.


Innehåll:
Hydrolyserat mikrogranulatkollagen av premiumkvalité, Vitamin C (askorbinsyra), 0,05% stevia (naturligt sötningsmedel), naturlig jordgubbsarom med färg från rödbeta

Näringsinnehåll/100 g:
Energi        1555 kJ/ 372 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Fibrer 0 g
Protein > 93 g     186 %*
Salt 0 g
   
Vitamin C 2340 mg        2925 %*
   
Essentiella aminosyror  
Lysin 3,5  
Treonin 2,7  
Leucin 2,6  
Fenylalanin 2,3  
Valin 2,0  
Isoleucin 1,5
Histidin 1,3
Metionin 0,8
   
Icke essentiella aminosyror     
Arginin 8,9
Glycin 20,9
Prolin 12,6
Glutamin 11,6
Hydroxprolin 10,5
Alanin 8,3
Asparagin 5,1
Serin 3,5
Hydroxlysin 1,5
Tyrosin 0,4
Cystein 0,03

*​ av Rekommenderat Dagligt Intag, RDI.


Allergiinformation:
Råvara: 100% från fisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallrgier. Om man t ex får en lättare reaktion, kan man normalt sett minska dosen och pröva igen. Det är någon promille av våra egna kunder som uppger att de fått initiala utslag och 99% av dessa menar att det snart lagt sig.

Rekommenderad användning:
1 mått Collagen Premium plus 1 dl vatten. Skaka allt i en shaker.

Som svalkande dryck:
Måtta upp 1,5 dl kallt vatten och tillsätt en skopa Maricol Collagen Blended. Rör om eller skaka i shaker. Avnjutes omgående.
Om så önskas. Tillsätt 1 tsk valfri superfood, t ex Havtorn-, Lingon-, Blåbär- eller Hallon Superfood. Eventuellt några droppar citron.

Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.


Förvaring:
Förvaras väl försluten i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Akta ögonen! Skulle du får pulver i ögonen skölj regelbundet och kontakta sjukvården.
 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra