Collagen pure Premium powder, Re-fresh Superfood. 30 dagar högdos, 3-PACK

Collagen pure Premium powder, Re-fresh Superfood. 30 dagar högdos, 3-PACK

Art.nr:13055-3
Tillgänglighet:I lager
Pris: 499:-
Antal:        

Maricol
Collagen pure Premium, originalet från Re-fresh Superfood 

150 g, 3-PACK

 
  • Högt protein-innehåll (> 93 g)
  • Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv, ligament, senor, ledbrosk och hud
  • Maricol Premiumkvalité - marint kollagen har i sig den högsta biotillgängligheten och en särskilt gynsam struktur av aminosyrorna för maximalt resultat
  • Lågmolykylär peptankollagen

 

Collagen pure Premium  är så finfördelad att den enkelt rörs ut med vatten. Hydrolyserad kollagen i peptidform behöver inte bryta ner protein till aminosyror då det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagenet tas då upp snabbt och effektivt. Strukturen på aminosyrorna i Maricol Collagen Premium är helt lik hudens egen uppbyggnad och särskilt bra är de höga innehållen av Glysin (20,9%), Prolin (12,6%) samt Hydroxprolin (10,5%), där nivåerna är 10-20 gånger högre jämfört andra proteiner.

Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv och är en viktig del av ligament, ledbrosk och hud samt även tarmar, senor, blodkärl och flera organ. I våra produkter ingår ett passande dosmått som ger cirka 5 gram kollagenpulver. En förpackning ger då 35 högdoserat dagsportioner. 

Re-fresh Superfood Maricol Collagen pure Premium har den främsta kvalitén av marint kollagen som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat kollagen i peptidform. Råvaran kommer från konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av s k biprodukter från rensarbetet. Collagen Premium är tillverkat i EU enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö. Vi använder ej norsk torsk som dels kan vara en hotad art. Kallgående fisk som norsk torsk är dels även mer fetrik i huden och därför sämre lämpad för kollagen - det går helt enkelt åt mer råvara då.

Maricol Collagen Premium är inte bara marknadens bästa kollagenalternativ. Det är rena och otillsatta produkter i pulverform. Samtidigt ger detta ett riktigt bra pris. Jämfört med produkter i tabletter eller kapslar så kan priset skilja tusentals procent*.
* Vi besökte en helt vanlig hälsokostbutik. Där hittade vi kollagenpreparat i kapslar, 40 st i en förpackning. Med 0,3 g i vadera kapsel och med ett ordinarie kundpris på 449:-. Jämförelsen blir slående! T e x hade vårt kollagen kostat över 6547 kr om vi tagit samma pris per vikt. Fritt från tillsatser är bättre och billigare men också att man slipper obehaget av att svälja stora tabletter.


Innehåll:
Hydrolyserat mikrogranulatkollagen av premiumkvalité

Näringsinnehåll/100 g:                                 
Energi        1593 kJ/ 381 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0,2 g
Fibrer 0 g
Protein > 96 g     192 %*
Salt 0 g
   
Essentiella aminosyror  
Lysin 3,5  
Treonin 2,7  
Leucin 2,6  
Fenylalanin 2,3  
Valin 2,0  
Isoleucin 1,5
Histidin 1,3
Metionin 0,8
   
Icke essentiella aminosyror     
Arginin 8,9
Glycin 20,9
Prolin 12,6
Glutamin 11,6
Hydroxprolin 10,5
Alanin 8,3
Asparagin 5,1
Serin 3,5
Hydroxlysin 1,5
Tyrosin 0,4
Cystein 0,03

*​ av Rekommenderat Dagligt Intag, RDI.


Allergiinformation:
Råvara: 100% från fisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallrgier. Om man t ex får en lättare reaktion, kan man normalt sett minska dosen och pröva igen. Det är någon promille av våra egna kunder som uppger att de fått initiala utslag och 99% av dessa menar att det snart lagt sig.

Rekommenderad användning:
1 mått Collagen Premium plus 1 dl vatten. Skaka allt i en shaker.

Förbered som svalkande dryck:
Måtta upp 7,5 dl vatten (= 3 dagdoser) i kanna eller på flaska. Tillsätt 1 msk valfri superfood, t ex Havtorn-, Lingon-, Blåbär- eller Hallon Superfood. Dosera 3 mått Collagen pure Premium samt några klyftor citron och/ eller en klyfta ingefära. Förvara i kylskåp. Tag fram och dosera 2,5 dl vätska per dag.

Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.


Förvaring:
Förvaras väl försluten i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Akta ögonen! Skulle du får pulver i ögonen skölj regelbundet och kontakta sjukvården.

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra