Yumalite PLUS bärbar Ljusterapi skärm

Yumalite PLUS bärbar Ljusterapi skärm

Art.nr:16130
Tillgänglighet:I lager
Pris: 749:-
Antal:        
  • Bärbar ljusterapi
  • mot vintertrötthet, jetlag
  • bra i kombination med pumpakärnsmjöl/olja
I många år har ljusterapi använts för att bekämpa symptom som nedstämdhet och kraftlöshet. Med Yumalite PLUS finns äntligen möjligheten att få ljusterapi i en bärbar form som du enkelt kan ha på huvudet. Du kan välja att få antingen vitt eller rött ljus i dina ögon, utan att det uplevs som att du blir bländad. Ljuset är perfekt för dig som lider av vintertrötthet, jetlag eller för dig som skiftarbetar och behöver få ersättning för det dagsljus som du missar. För att förbättra din sömn, din avslappning och ditt stämningsläge kan du kombinera ljusskärmen med pumpakärnsolja eller pumpakärnsmjöl. De innehåller nämligen båda höga halter av av tryptofan, en aminosyra som behövs för att du ska tillverka serotonin och melatonin

Observera att produkten inte är ersättning för en medicinsk eller psykologisk behandling. Om du är under behandling rådfråga din läkare innan du börjar använda Yumalite PLUS.

Användingsinformation

Använd inte Yumalite när du kör bil, utför ansträngande aktiviteter eller när det finns risk att den kommer i kontakt med vatten.
Kontakta läkare först om du har en diagosticerad psykisk eller medicinsk sjukdom, lider av epilepsi eller har någon form av ögonsjukdom. Även om du är gravid, ammar eller lider av återkommande huvudvärk

Teknisk information
  • Tre stycken AAA batterier ingår och finns förmoterade i skärmen.
  • On/Off knappen sitter på ovansidan av skärmen där du även kan växla mellan rött och vitt ljus.
  • Skärmen justeras genom att vinklas eller flyttas upp och ned på huvudet, så ögonen får så mycket ljus som möjligt utan att blända.
  • Mer fakta och forskning hittar du på produktens webbsida (på engelska).

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra